För dig som tränar någon form av kampsport


Att träna kampsport är någonting som är bra för såväl kropp som sinne. Det kräver en god fysik och även bra kondition. Ibland är det bra att ta en titt på andra sätt av öva upp konditionen, utöver själva kampsporten.

Cykling är ett mycket bra sätt att förbättra konditionen på. Behöver du rätt tillbehör för både din kamsport och för din cykel kan du handla online, till och med själva cykeln kan beställas via nätet.

Träna koncentrationen med yoga

När du tränar kampsport är det också en bra idé att öva sinnet. Det kräver koncentration att lyckas besegra motståndaren med rätt slag och sparkar. Kanske har du en tävling på gång, eller en testning där du ska visa upp vad du kan. Då är koncentrationen mycket viktig.

Yoga är ett utmärkt sätt att öva upp medvetenheten och koncentrationen på. Det kräver medveten närvaro och hög koncentration. Om du inte är kunnig inom området kan du ta dig en kurs eller ta en titt på en video online.

Ha roligt när du tränar

När det kommer till träning är det viktigaste att du hittar en träningsform som passar dig bra. Det ska vara roligt samtidigt som du får ut all överskottsenergi. Just kampsport är även bra för att få ut frustrationer, vilket kan vara skönt ibland.