Hitta din kampsort


Vilken kampsport känner du att du skulle vilja börja med. Som du kanske redan vet så finns det massor med olika grenar inom genren kampsport. Kanske det är karate som du har störst intresse för och då är det detta du ska börja med.

Krav Maga

Krav Maga är en gren inom kampsport och ett samlingsnamn för både självförsvar men också närstridssystem. Denna gren har sitt ursprung i Israel och bygger på reflexer och rörelser som sker instinktivt. Det finns en militär variant av Krav Maga men det har även utvecklats så det passa för civila likaväl som för polis och livvakter. Du hittar mer information om denna kampsport på Krav Maga Sverige. Läs och se om det är något för dig.

Välj den kampsport som passar dig

Så klart så ska du välja det som passar dig bäst. Det finns ju inget som hindrar dig att byta gren om du så skulle önska. Gå med i en kampsportsklubb där det finns flera kampsporter att välja på. Detta kan göra det enklare att få prova på lite olika former för att se vad som passar dig bäst. När du vet vad du vill satsa på så se till att regelbundet träna så du utvecklas som kampsportare.