Om du skadat dig i ditt sportutövande – sök hjälp


Att skada sig i sitt sportutövande är väldigt vanligt. Oavsett vilken sport du utövar finns en skaderisk. Dessutom ökar skaderisken i takt med att det är mer kontakt som i sporter som fotboll och hockey.

Trots att det finns många olika skador är bland de vanligaste muskel- och ledbandsskador. Naprapati är en behandlingsmetod som blivit allt vanligare för att behandla olika muskel- och ledbandsskador.

Hur naprapati kan hjälpa dig

Fördelen är att du både kan förebygga, behandla och även rehabilitera dig med naprapati. Därmed behöver du inte skada dig för att få hjälp av en naprapat. Trots att en hel del använder sig av naprapati i förebyggande syfte är det fler som använder sig av behandling när skadan är skedd.

Oavsett vilken muskel- eller ledskada du har fått i samband med sportutövande eller annat sammanhang kan en naprapat hjälpa dig på olika sätt. Bland de mer vanliga metoderna är att naprapaten med händerna utför massage och ledmanipulation. Dessutom kan du få smärtande muskler eller leder uttöjda, vilket reducerar smärtan ytterligare.

Du kan få professionell hjälp genom Naprapatlandslaget som har lång erfarenhet av att hjälpa till med olika sorters muskel- och ledbandsbesvär.